Hopp til hovedinnholdet

Vårryddedagen

Vårryddedagen går av stabelen lørdag 18. mars. Målet er å engasjere frivillige til å rydde naturen for søppel. Ta med deg venner, familie og bekjente, og hjelp til med å rydde før fuglene kommer.

Vårryddedagen er et arrangement i regi av Hold Norge Rent. Målet er å ha en felles ryddedag når søppelet kommer til syne etter snøsmelting og før hekketiden er i gang for fullt.

I Lerøy fokuserer vi hver dag på å kunne bli så bærekraftige som mulig. Naturen er et skattkammer med mange ulike produkter. Vi lever av maten vi produserer og høster i havet, og er derfor opptatt av å ta vare på naturen. Vårryddedagen er et flott initiativ som gir oss og våre samarbeidspartnere en gylden mulighet for å kunne bidra til en renere natur. Vi oppfordrer derfor alle til å bli med på dette flotte arrangementet.

Les også: Et ryddeinitiativ med Martin Helseth

 

Ønsker du å bidra?

Bli med oss å rydde avfall. I år går den nasjonale dugnaden av stabelen 18. mars. Les mer om dugnaden her.

Vi oppfordrer familier, venner, kollegaer, nabolag, idrettslag, velforeninger, dykkerklubber, bedrifter, barnehager, skoleklasser, speidere, fiskere m.fl. om å melde seg på.

Foto: Torbjørn Andersen/Rong Gard Grendalag

Lerøy sin miljøvisjon er “take action today for a difference tomorrow” og vi vil takke for at dere er med og gjør en forskjell!